Om BriBos /Kontakt

AB BriBos
Telefon 016-960 42
kontakt@proimp.se


AB BriBos

AB BriBos bildades 1996 och året därpå började vi importera däck till veteranfordon.
Vi levererar till däckverkstäder och privatpersoner i Norden. Vi är distrubitör för Michelin. Vintage Tyres och Coker Tire. Coker Tire har världsagenturen för t.ex. BFGoodrich och  Firestone. Vintage Tyre har Dunlop och Avon.

Vårt sortiment är
både brett och smalt

Oavsett vad du söker, så är chansen stor att du hittar det hos oss. Vi är generalagent i Sverige, Danmark och Finland för Coker Tire och Universal Tire, vilket innebär att vi har BF Goodrich och Firestone i sortimentet. Engelska Vintage Tyre Suppliers förser oss med Dunlop veterandäck och Avons sortiment. Dessutom är vi återförsäljare av Michelin veterandäck.Lager & Leverans

Det omöjliga tar 4 veckor

Vi får nya sändningar varje månad från våra leverantörer i USA och England. Michelin levererar direkt till oss från Frankrike. Det innebär att vi alltid har färska däck hemma, och att du som kund maximalt behöver vänta 4 veckor.

Vi säljer bara färskvaror

Däck ska förvaras i låg temperatur, hög luftfuktighet och absolut mörkt. På BriBos använder vi oss av ett bergrum som har precis de rätta egenskaperna. Det - i samband med våra täta leveranser - garanterar dig färska däck.

 


   © AB BriBosOm webbplatsen